Klubbjakker

Klubbjakker

Publisert av May-Gunn Mosti den 10.09.23. Oppdatert 10.09.23.

I årsmøtet for 2022 ble det bestemt at klubben skulle kjøpe inn klubbjakker. Jakken vil bli levert med logo på bryst og tekst nederst på ryggen. Dette er jakken som vil bli levert gratis til dommere ett 5 gjennomførte prøver iht. Årsmøtet for 2022.

Etter en stund med leting etter jakker i markedet falt det til slutt på Hârklia Moose Hunter 2.0 WSP. Klubben har fått en innkjøpsavtale med Outfitinternational der jakkene blir ferdig levert med logo og navn. 

Det vil være mulig for alle å kjøpe jakken til en sterkt redusert pris.

Veilendende pris kr. 3 499,-

Pris til medlemmer :   kr. 1 950,-

Pris til dommere / styremedlemmer :  kr. 950,-

Bestilling med antall og størrelse sendes til mgmosti@gmail.com

OBS! Det gjøres oppmerksom på at det må samles inn bestilling på minst 35 jakker før bestillingen kan gå ut, dette grunnet reduksjonen i innkjøpspris. Bestilling av jakker er bindende og vil bli fakturert bestiller. 

 Se flere bilder og informasjon om jakken her.

 

Produktinformasjon

Moose Hunter 2.0 WSP-jakken er en praktisk skalljakke med vindtett GORE-TEX INFINIUM™-membran og en kombinasjon av Mossy Oak® Break-Up Country®- og Mossy Oak® Red-kamuflasje. I likhet med resten av Moose Hunter 2.0-serien er jakken utviklet med tanke på elgjakt og annen nordisk storviltjakt, men den egner seg også ypperlig til skogsjakt overalt ellers på den nordlige halvkule og til forskjellig arbeid med hund.

 

Beskrivelse

Akkurat som Moose Hunter 2.0 GTX-buksen og Moose Hunter 2.0 GTX-jakken er også Moose Hunter 2.0 WSP-jakken laget av børstet, lydløs trikot. Stoffet er DWR-behandlet (Durable Water Repellent), slik at jakkens overflate er smuss- og vannavvisende. Jakken har i tillegg en GORE-TEX INFINIUM™-membran, som er 100 % vindtett og sikrer maksimal pusteevne. I likhet med de andre delene i Moose Hunter 2.0-serien har jakken en kombinasjon av Mossy Oak® Break-Up Country®- og den nye Mossy Oak® Red-kamuflasjen. Klauvvilt er rød/grønn-fargeblinde, og den nye Mossy Oak® Red-kamuflasjen sikrer i større grad enn tidligere utgaver av blaze-kamuflasje at jegeren er kamuflert for viltet, men samtidig langt mer synlig for andre jegere. Innvendig har Moose Hunter 2.0 WSP-jakken et meshfôr som transporterer fuktigheten vekk fra kroppen og gir god komfort. Jakken har toveisglidelås, høy krage og ventilasjonsglidelåser under armene. Den har to forlommer og en radiolomme med glidelås og antenneuttak på venstre side av brystet.

 

Alle funksjoner

  •  Radiolomme på venstre side av brystet med antenneutgang på skulderen
  •  Sidelommer med glidelås
  • Ventilasjonsglidelåser under armene
  • Regulerbare ermelinninger og fald nederst
  • Moderne passform