NKK arbeider nasjonalt og internasjonalt for at hunden skal være til nytte og glede, for enkeltmennesker og samfunnet, og for at samfunnet skal være tilrettelagt for et godt hundehold.

Som medlem har du, hundeeieren, en sterk organisasjon i ryggen som engasjerer seg i de sakene som angår deg og hunden din. Norsk Kennel Klub (NKK)  organiserer 270 rase- og aktivitetsklubber over hele landet! For å melde deg inn i NKK, melder du deg inn i en, eller flere, av våre mange hundeklubber. Da er du også automatisk tilknyttet NKK. 

Som medlem vil du kunne dra nytte av NKKs medlemsfordeler, som for eksempel medlemspris ved påmelding til terminfestede aktiviteter.*

Hundeklubben som passer for deg!

Det er vanlig å velge klubb etter hvilken rase du har, og/eller aktivitet du er interessert i, og/eller hvor du bor. Du velger din/dine klubber i innmeldingsskjemaet her. De fleste raser  har egne klubber som arbeider med og skaper aktiviteter for sin respektive rase.

Aktivitetklubbene organiserer en rekke ulike aktiviteter for hunder der folk bor.

Medlemskontingent

Kontingenten er bygget opp slik at alle betaler kontingenten til den, eller de klubbene du ønsker å være medlem i, i tillegg til en grunnkontingent til NKK.

Om du ønsker å være medlem i flere klubber, gjelder grunnkontingenten til NKK samlet for disse. Kontingenten i de enkelte klubbene bestemmes av klubben selv og varierer fra klubb til klubb. Du kan være medlem av så mange klubber du ønsker.

Betingelser for medlemskap

  • Medlemskap i NKK/medlemsklubber/forbund følger kalenderåret fra 1. januar til 31. desember.
  • Medlemskapet er personlig og kan ikke overdras.
  • Det er ingen angrerett på betalt medlemskap.
  • NKK forplikter seg til ikke å videreformidle personlige opplysninger til andre enn våre egne medlemsklubber/forbund, samt enkelte samarbeidspartnere i forbindelse med tilbud på utvalgte medlemsfordeler.

Med forbehold om endringer i løpet av medlemsåret.

*Vi gjør oppmerksom på at eiere av hunder registrert hos NKK ikke automatisk opptas som medlemmer hos oss. Om du eier en NKK-registrert hund vil du derfor allikevel måtte melde deg inn for å benytte deg av våre medlemsfordeler.

 

Du kan trykke her for å melde deg inn